Business Hi-Tech

Tomşa, SAP: Vrem ca soluţiile de mobilitate să genereze 25% din venituri în doi ani

Tomşa, SAP: Vrem ca soluţiile de mobilitate să genereze 25% din venituri în doi ani

Valentin Tomşa, directorul general al SAP România: Din păcate, gradul de adopţie a aplicaţiilor mobile de business în România este mai mic decât cel din străinătate, deci noi în loc să ne apropiem, ne îndepărtăm.

Autor: Ioana Nita

29.05.2015, 00:08 399

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business, ţinteşte creşterea ponderii soluţiilor de mobilitate în total afaceri la circa 20-25% până la sfârşitul lui 2016, în condiţiile în care pe piaţă există un potenţial uriaş de dezvoltare pe acest segment – doar 5% dintre companiile din România utilizează aplicaţii mobile de business.

„Ne propunem ca întreaga zonă de mobilitate - proiecte complexe de mobilitate, nu doar aplicaţiile mobile -, să aibă o pondere de circa 20-25% în totalul veniturilor peste doi ani“, a declarat pentru ZF Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.

Anul trecut, producătorul german de soluţii software de business a înregistrat o cifră de afaceri de 38,7 milioane euro, în creştere cu 40% faţă de 2013. Aplicaţiile mobile pentru business au generat însă sub 5% din veniturile obţinute în 2014. „Zona de mobilitate are valori mici, însă rata de creştere este mare“, a punctat Tomşa.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO