Top 10 cele mai importante evenimente din IT&C

22 dec 2017 Autor: Adrian Seceleanu

♦ 2017 a fost un an bun pentru industria hi-tech, în care nume precum BitDefender şi UiPath - reprezentanţi ai „vechii” şi „noii” generaţii de antreprenori din România - au semnat tranzacţii uriaşe pentru nişte companii cu origini româneşti. Pe de altă parte însă 2017 este un an în care businessul a resimţit influenţa nefastă a deciziilor politice luate fără consultarea mediului de afaceri şi a numirilor făcute după interese de partid, exemple fiind bulversarea activităţii arbitrului telecom, schimbările peste noapte ale taxelor pentru programatori sau acţiunile şocante împotriva unor aplicaţii precum Star Taxi sau Clever Taxi din Bucureşti.

 

 

1. Evaluarea BitDefender, companie controlată de antreprenorii Florin şi Măriuca Talpeş, la mai mult de 600 de milioane de dolari, în urma tranzacţiei prin care în acţionariat a intrat Vitruvian Partners, un fond de investiţii cu sediul central în Londra.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
evenimente
, important
, it&c
, top
, taxi
, bucuresti
, it
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide