Business Hi-Tech

Top 10 cele mai importante evenimente din IT&C

Compania lui Daniel Dines a realizat o tranzacţie istorică cu unul dintre cele mai mari fonduri americane de investiţii

Compania lui Daniel Dines a realizat o tranzacţie istorică cu unul dintre cele mai mari fonduri americane de investiţii

Autor: Adrian Seceleanu

22.12.2017, 00:08 961

♦ 2017 a fost un an bun pentru industria hi-tech, în care nume precum BitDefender şi UiPath - reprezentanţi ai „vechii” şi „noii” generaţii de antreprenori din România - au semnat tranzacţii uriaşe pentru nişte companii cu origini româneşti. Pe de altă parte însă 2017 este un an în care businessul a resimţit influenţa nefastă a deciziilor politice luate fără consultarea mediului de afaceri şi a numirilor făcute după interese de partid, exemple fiind bulversarea activităţii arbitrului telecom, schimbările peste noapte ale taxelor pentru programatori sau acţiunile şocante împotriva unor aplicaţii precum Star Taxi sau Clever Taxi din Bucureşti.

 

 

1. Evaluarea BitDefender, companie controlată de antreprenorii Florin şi Măriuca Talpeş, la mai mult de 600 de milioane de dolari, în urma tranzacţiei prin care în acţionariat a intrat Vitruvian Partners, un fond de investiţii cu sediul central în Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO