Business Hi-Tech

Top Tech Sibiu, 5 mil. euro din distributie IT&C

17.04.2007, 19:55 193

Top Tech, companie din Sibiu specializata in distributia de produse IT&C, estimeaza pentru acest an o crestere cu 50 la suta a vanzarilor, pana la 4,5-5 milioane de euro.
Anul trecut compania a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de euro.
Firma sibiana se bazeaza in acest an pe extinderea ariei de vanzari, una dintre primele locatii vizate fiind Timisoara, unde in urma cu o luna a fost deschis un punct de lucru.
Top Tech detine puncte de lucru in orasele Sibiu si Medias, din judetul Sibiu, dar si in Deva, judetul Hunedoara. Potrivit conducerii Top Tech, cea mai mare pondere in vanzarile companiei o are Sibiul, unde firma realizeaza 60 la suta din cifra de afaceri.
"Avem in plan ca si in acest an sa mai deschidem puncte de lucru in tara, in limita posibilitatilor. Vanzari bune sunt si in Medias si in Deva. Dar, spre exemplu, pe piata din Hunedoara, vanzarile sunt limitate de puterea economica mai redusa, in comparatie cu dezvoltarea economica a judetului Sibiu", a declarat Sorin Nadaban, directorul general al societatii.
"Am reusit ca in ultimii trei ani sa crestem constant vanzarile cu aproximativ 50 la suta pe an. Speram ca si in acest an sa crestem vanzarile cu peste 50 la suta", precizeaza Sorin Nadaban.
El spune ca firma se bazeaza pe vanzarea ultimelor tehnologii, mai ales prin parteneriatul strategic cu HP. "Din 2005 suntem partener preferat al HP. Acest lucru inseamna pentru clientii nostri acces mai bun, prin noi, la ultimele tehnologii si inseamna ca avem personal pregatit tehnic si comercial", mai spune Sorin Nadaban.
Compania Top Tech, din Sibiu are in acest moment 45 de angajati si urmareste sa devina unul dintre cei mai importanti actori pe piata de profil din Transilvania. TopTech este o firma privata, cu capital integral romanesc, infiintata in 1992.
TopTech distribuie produse IT ale unor producatori de talie mondiala, precum Hewlett-Packard, Microsoft, Compaq, Acer, Fujitsu-Siemens sau Toshiba.
Compania are peste 1.000 de clienti, din domeniul financiar-bancar, asigurari, telecomunicatii sau administratie publica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO