Business Hi-Tech

Topul celor mai mari 35 de furnizori locali de servicii de comunicaţii după cifra de afaceri din 2017

Topul celor mai mari 35 de furnizori locali de servicii...

Autor: Adrian Seceleanu

16.07.2018, 00:07 744

♦ Surpriză: o companie din Cipru, Sipstatus, care oferă servicii de comunicaţii - printre care apeluri prin internet şi transport de date - pentru alţi operatori a intrat în top 10 jucători din România după ce şi-a dublat businessul în 2017.

Cei mai mari 35 de furnizori de servicii de comunicaţii de pe piaţa locală au înregistrat anul trecut un business total de 21 de miliarde de lei (4,6 mld. euro), mai mare cu 11% faţă de anul precedent, arată o analiză realizată de ZF pe baza datelor raportate la Ministerul Finanţelor de companii.

Datele includ şi o estimare a cifrei de afaceri a celor două companii din grupul Telekom România, care nu şi-au depus încă bilanţul contabil pe anul 2017 la Ministerul Finanţelor Publice. Fără cele două companii din grupul Telekom, cei mai mari 33 de jucători au avut afaceri de 16,2 mld. lei (3,5 mld. euro), în creştere cu 13% faţă de anul anterior, conform datelor de la Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO