Business Hi-Tech

Topul celor mai vizionate clipuri YouTube în 2014

Topul celor mai vizionate clipuri YouTube în 2014

Autor: Aurelian Mihai

10.12.2014, 20:43 321

Google a publicat topul anual al celor mai populare clipuri YouTube, alcătuit ţinând cont de numărul de vizualizări, like-uri acordate şi share-uri în reţelele de socializare, comentarii şi alte criterii relevante. YouTube Rewind 2014, lista celor mai vizualizate clipuri YouTube este împărţită în categoriile umor, videoclipuri muzicale şi canale YouTube.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube în România

Primele 3 clipuri clipuri de anul acesta folosesc o reţetă similară pentru succes: umor suprapus pe muzică, în video-uri sugestive. Nelu (Cortea) şi Micutzu, doi cunoscuţi actori de stand-up comedy sunt cei care „semnează” cel mai popular video de anul acesta. Alături de ei se află video-urile tinerilor din spatele canalului „NoapteaTârziu”, dar şi al unuia dintre cei mai populari vloggeri din România, Mihai Zmenta. Serialul Robotzi ai celor de la Creative Monkeyz, care a dominat topul 10 al anului trecut, se regăseşte şi în 2014 cu două episoade.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO