Business Hi-Tech

Tot ce trebuie să ştiţi despre Samsung Galaxy S4 înainte de lansarea din această seară

Tot ce trebuie să ştiţi despre Samsung Galaxy S4...

Autor: Cătălina Butan

14.03.2013, 12:54 1236

Producătorul sudcoreean Samsung lansează astăzi unul dintre cele mai aşteptate gadgeturi ale acestui an Samsung Galaxy S4 într-o sală situată la numai câteva străzi distanţă de principalul magazin al Apple din New York, şi va transmite evenimentul în direct în Times Square, relatează Bloomberg.

Evenimentul se va desfăşura la Radio City Music Hall din New York, începând cu ora 1:00 (ora României).

Samsung atacă cea mai puternică piaţă iPhone, SUA, cu Galaxy S4

Producătorii se aşteaptă la vânzări de 10 milioane de dispozitive în prima lună, scrie Mirror. Sud-coreenii de la Samsung au păstrat misterul în jurul noului dispozitiv, refuzând să dea informaţii oficiale cu privire la gadget. Printre caracteristicile aşteptate ale dispozitivului se numără un ecran de cinci inci, capacitate de încărcare wireless şi o cameră de 13 megapixeli.

Potrivit unor zvonuri, dispozitivul va încorpora o tehnologie inovatoare, prin intermediul căruia textul se derulează pe ecran după privirea utilizatorului.

Primele imagini apărute pe Internet cu Samsung Galaxy S4 înainte de lansarea. VIDEO

Telefonul va avea un ecran de 5 inci, puţin mai mare decât modelul S3, au spus două surse apropiate situaţiei. Versiunea americană va folosi cip Qualcomm, dând telefonului o putere de procesare mai mare, pentru a executa concomitent mai multe sarcini. Pe alte pieţe, Galaxy S4 va fi dotat cu procesorul Samsung Exynox 5 Octa eight-core, destinat smartphone-urilor şi tabletelor de înaltă performanţă.

Apple atacă Samsung înainte de lansarea Galaxy S4, criticând Android

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO