Business Hi-Tech

TotalSoft: 40% din afaceri au venit din proiecte externe în 2015

TotalSoft: 40% din afaceri au venit din proiecte externe...

Autor: Ioana Nita

21.01.2016, 00:07 871

Furnizorul local de soluţii software de business TotalSoft şi-a majorat anul trecut veniturile obţinute de pe plan internaţional cu 23%, acestea ajungând să genereze circa 40% din cifra de afaceri a companiei. Anul trecut, TotalSoft a obţinut venituri totale de 24 milioane de euro.

„2015 a fost cel mai bun an (pe plan extern – n.red.) pentru că am semnat câteva contracte mari care presupun furnizarea soluţiilor TotalSoft la nivel global“, a declarat pentru ZF Liviu Drăgan, CEO şi fondator al TotalSoft.

Compania a semnat anul trecut contracte cu doi mari jucători internaţionali din domeniul financiar şi auto - Deutsche Leasing şi Volvo, pentru implementarea unor soluţii software pentru administrarea businessului în toate ţările în care activează cei doi giganţi.

Aceasta este o performanţă pentru o companie locală, având în vedere că TotalSoft vinde produse software dez­vol­tate sub propriul brand şi nu soluţii software în regim out­sour­cing (soluţii dezvoltate la cererea clienţilor şi personalizate pen­tru nevoile lor care devin proprietatea acestora).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO