Business Hi-Tech

TotalSoft caută 40 de studenţi pentru internship

TotalSoft caută 40 de studenţi pentru internship

Autor: Ioana Nita

03.03.2015, 00:00 818
TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, le pune la dispoziţie studenţilor din anii terminali sau proaspăt absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic sau economic 40 de poziţii în cadrul programului de internship numit Charisma Academy. “Dorim să atragem în echipa noastră tineri cu abilităţi tehnice şi de business reale, care vor să înceapă o carieră într-o companie dinamică, cu un portofoliu divers de proiecte şi cu o echipă de specialişti bine pregătiţi. Numărul mare de poziţii pe care le oferim anul acesta se datorează rezultatelor tinerilor din programele anterioare care s-au dovedit o investiţie corectă în viitorul lor şi al nostru“, a declarat Daniel Mateescu, director operaţional în cadrul TotalSoft. 

Programul se adresează studenţilor facultăţilor de Cibernetică, Matematică - Informatică, Automatică şi Calculatoare, Electronică, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, durata internship-ului fiind de minim o lună. Studenţii vor fi plătiţi pe durata desfăşurării programului de internship, iar după terminarea acestuia au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei. Diviziile care participă la programul de internship de anul acesta sunt Charisma ERP şi TotalSoft Services, departamente care derulează proiecte în tehnologii wireless & embedded, ASP.net, #C şi SQL Server. De asemenea, studenţii vor învăţa concepte de bază despre analiza de business şi arhitectura sistemului Charisma ERP, despre modul de configurare şi customizare, precum şi despre domeniile economice acoperite de sistem.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO