Business Hi-Tech

TotalSoft, pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii ERP din România

Eugen Schwab-Chesaru, directorul PAC pentru România şi Europa de Est. Fotograf: Silviu Matei

Eugen Schwab-Chesaru, directorul PAC pentru România şi Europa de Est. Fotograf: Silviu Matei

Autor: Ioana Nita

17.12.2014, 00:01 870

Compania românească TotalSoft, specializată în furnizarea de soluţii software de business, este pentru al cincilea an consecutiv pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii şi servicii de tip ERP din România, potrivit studiului “ERP Romania 2014. Analysis and trends of the ERP software products and related services” realizat de compania de cercetare de piaţă şi consultanţă Pierre Audoin Consultants (PAC).

„TotalSoft a fost, în 2013, pentru al cincilea an consecutiv, compania care, singură, are o cotă de piaţa de 15% şi ocupă primul loc în clasamentul PAC consolidat pentru software şi servicii informatice legate de sisteme ERP în România. Dominând segmentul companiilor din comerţ şi servicii, TotalSoft a reuşit într-un an complicat precum 2013 să-şi conserve veniturile din anul anterior şi să-şi îmbunătăţească o cotă de piaţă deja foarte ridicată”, a spus Eugen Schwab-Chesaru, directorul PAC pentru România şi Europa de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO