Business Hi-Tech

TotalSoft preia businessul de consultanţă al unui antreprenor turc, care devine acţionar şi intră în management

TotalSoft preia businessul de consultanţă al unui antreprenor turc, care devine acţionar şi intră în management

Gorkem Tursucu, fondator şi director general al Architected Business Solutions, va deveni chief operations officer al TotalSoft

Autor: Adrian Seceleanu

11.01.2018, 00:04 540

În România, grupul ABS a raportat la Finanţe afaceri de aproape 9 mil. lei în 2016, un profit net consolidat de 0,77 mil. lei şi un număr mediu de 43 de oameni.

TotalSoft, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de software, deţinut integral de grupul Logo din Turcia, va prelua şi integra grupul de consultanţă în retail, tehnologie şi outsourcing Architected Business Solutions, cu sediul în Bucureşti, care era deţinut de asemenea de antreprenori turci. Achiziţia este parte a strategiei TotalSoft de creştere pe plan internaţional şi marchează decizia de înfiinţare a unei noi divizii de business, axată pe consultanţă în ma­na­gement. „Preluarea ABS vine cu o infuzie de know-how şi resurse pentru TotalSoft, contribuind la realizarea obiec­tivelor noastre ambiţioase de creştere, atât în Romania, cât şi la nivel internaţional. Expertiza vastă în consultanţă de manage­ment a ABS, precum şi serviciile comple­mentare de outsourcing pe care le oferă vor reprezenta un plus de valoare semnificativ pentru clienţii noştri existenţi şi viitori. Totodată, experienţa în retail a ABS şi faptul că este membră a Ebeltoft Group, reţeaua internaţională a experţilor în retail, ne consolidează oferta şi expunerea pe acest segment”, a declarat Onder Eren, CEO al TotalSoft. Companiile nu au oferit detalii despre valoarea tranzacţiei.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO