Business Hi-Tech

TotalSoft se duce dupa Raiffeisen Leasing in Bulgaria si Albania

19.09.2006, 19:37 19

Furnizorul local de software si servicii IT TotalSoft a semnat un contract cu Raiffeisen Leasing International Austria pentru implementarea aplicatiei de management al proceselor de afaceri Charisma Enterprise in filialele Raiffeisen Leasing din Bulgaria si Albania. Valoarea totala a celor doua proiecte depaseste 200.000 de euro, conform oficialilor companiei.
"Intentionam sa promovam aceaste implementari pe pietele din Bulgaria si Albania pentru a castiga noi clienti ce activeaza in zona serviciilor financiare", a declarat Liviu Dragan, directorul general al TotalSoft. Aplicatia Charisma Enterprise genereaza aproximativ 40% din veniturile companiei, a declarat pentru ZF Andy Dumitrascu, director de marketing al TotalSoft. Pentru 2006, oficialii companiei au estimat venituri de aproximativ 11 mil. euro.
Solutia care va fi instalata in Bulgaria si Albania a fost adoptata la inceputul anului si de catre BMW pentru filiala din Grecia care executa operatiuni de leasing si pentru BMW Bank Austria, compania care finanteaza aceste operatiuni in Grecia.
Sistemul Charisma detine o cota de piata de 80% in sectorul financiar local. Printre clientii sistemului se numara firme precum BCR Leasing si Tiriac Leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO