Business Hi-Tech

TotalSoft: Suntem numărul unu pe piaţa ERP din România, cu o cotă de peste 16%

TotalSoft: Suntem numărul unu pe piaţa ERP din...

Autor: Adrian Seceleanu

14.08.2017, 00:06 616

Compania are în prezent o echipă de peste 400 de specialişti, precum şi proiecte în aproximativ 40 de ţări de pe 4 continente.

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, are o cotă de peste 16% din piaţa de aplicaţii de gestionare a resurselor companiilor (ERP), conform datelor dintr-un document publicat de companie în Monitorul Oficial.

„În prezent, TotalSoft are o echipă de peste 400 de specialişti, precum şi proiecte în aproximativ 40 de ţări de pe 4 continente. TotalSoft este furnizorul preferat de soluţii ERP din România, Charisma ERP fiind cea mai bine vândută soluţie, cu o cotă de piaţă de 16%, şi este unul dintre primii 10 furnizori mondiali de soluţii software pentru sectorul de leasing”, conform documentului.

Informaţiile apar în contextul în care compania TotalSoft va fi înghiţită de grupul turc Logo Software prin intermediul firmei înfiinţate anul trecut pe piaţa locală pentru perfectarea achiziţiei, respectiv Logo Software Investment SA. Fuziunea prin absorbţie a TotalSoft de către Logo Software va deveni operaţională începând cu 31 decembrie 2017, noua companie urmând să preia brandul TotalSoft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO