Business Hi-Tech

Trafic de date nelimitat gratuit pentru abonaţii Vodafone, atât în ţară, cât şi în roaming

Trafic de date nelimitat gratuit pentru abonaţii...

Autor: Ioana Nita

17.06.2016, 00:00 33780

Vodafone România, al doilea jucător de telefonie mobilă de pe piaţa locală de profil, le oferă gratuit clienţilor care îşi achiziţionează sau reînnoiesc abonamentul trafic de date nelimitat în ţară şi în străinătate prin intermediul unei opţiuni numite Bye Bye WiFi. În funcţie de tipul de contract, clienţii care cumpără sau îşi reînnoiesc abonamentele Super Red, Red şi Smart au acces gratuit la internet timp de două sau trei luni.

Una dintre cele mai frumoase cetăţi din România, deschisă publicului după cinci ani de restaurare

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus!

„Invităm toţi abonaţii noştri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de reţele wireless sau de parole şi să se bucure de avantajele Supernet 4G, fără să se mai gândească la traficul consumat”, a declarat Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România. Pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiază gratuit, în primele două luni, de opţiunea “ByeBye WiFi”, iar după această perioadă vor plăti 3 euro pentru 2 GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clienţii primesc gratuit, în primele trei luni, opţiunea “Bye Bye WiFi”, precum şi minute şi date duble, în roaming. După perioada de trei luni, abonaţii vor plăti 5 Euro pentru 5 GB suplimentari şi îşi vor păstra şi beneficiile duble în roaming.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO