Business Hi-Tech

Tranzacţie: Distribuitorul Mida Soft Business a cumpărat 82% dintr-un producător de aplicaţii

Tranzacţie: Distribuitorul Mida Soft Business a...

Autor: Adrian Seceleanu

10.07.2017, 00:04 1061

Compania de distribuţie IT&C Mida Soft Business, care este activă şi pe seg­mentul furnizării de servicii de IT, a achi­ziţionat la începutul acestui an pachetul majoritar de acţiuni al companiei Else Digital Solutions, al cărui principal activ îl reprezintă o platformă software de gestiune a proceselor şi activităţilor din companii (Enterprise Resource Planning - ERP).

„Asociatul Bucur Constantin-Jenică cesionează 47 părţi sociale cu o valoare nominală de 100 lei fiecare către Mida Soft Business - S.R.L. În urma cesiunii, capitalul so­cial este de 5.700 lei, împărţit în 57 de părţi sociale, în valoare nominală de 100 lei fie­care şi este deţinut după cum urmează: Mida Soft Business - S.R.L. - 4.700 lei, 47 părţi sociale, 82,46% din capitalul social, Tarbuc Con­stantin - 1.000 lei, 10 părţi sociale, 17,54% din capitalul social. Cota de participare la profit şi pierdere este propor­ţio­nală cu aportul la capitalul social“, con­form unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO