Business Hi-Tech

Tranzacţie pe piaţa IT: Americanii de la Orion Innovation preiau producătorul român de soft Tellence Technologies şi pun bazele unui centru R&D la Bucureşti

Tranzacţie pe piaţa IT: Americanii de la Orion...

Autor: Roxana Rosu

08.02.2021, 16:23 1248

Compania americană Orion Innovation preia producătorul român de software Tellence Technologies şi îşi întăreşte prezenţa pe piaţa europeană printr-un centru de dezvoltare de la Bucureşti.

Tellence Technologies a fost fondată în 2012 de Efi Levinzon şi Leo Radu, echipa locală având în prezent circa 300 de specialişti. În urma tranzacţiei, cei doi fondatori vor face parte din managementul Orion, Leo Radu urmând să deţină funcţia de director general al sucursalei locale, iar Levinzon va coordona activitatea de vânzări şi parteneriatele cu companii din Israel şi de pe alte pieţe externe.

”Tellence are o echipă de top în România, care va aduce beneficii majore pentru clienţii Orion din toată lumea. Centrul de dezvoltare în România va completa perfect echipele deja active în Rusia, Serbia şi Lituania”, a declarat Alex Bogachek, responsabil cu zona de Digital Product Development la nivel global.

Orion are în plan extinderea centrului local până la 1000 de ingineri în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO