Un start-up pe zi

Trei tineri au obţinut o investiţie pentru o platformă de cursuri

20 oct 2015 Autor: Oana Stupinean

Gabriela Udeanu, Ionuţ Dragomir şi Florin Şerbu, trei tineri din Bucureşti cu experienţă în marketing şi dezvoltare software, au obţinut o investiţie de 7.500 de euro de la incubatorul de afaceri Connect Accelerator, pentru o platformă online de cursuri, unde utilizatorii pot găsi informaţii din toate domeniile, care pot fi susţinute atât online, cât şi într-o o sală de curs.

„Înainte de a fi acceptaţi în accelerator, am avut trei prezentări  de susţinut în faţa investitorilor, prezentări la care am pregătit, trebuie să recunoaştem, cifre extrem de optimiste. Ne doream ca în primul an de activitate să ajungem la o cifră de afaceri de un milion de euro. Investitorii au ştiut că suntem prea optimişti şi ne-au rugat să păstrăm prezentările şi să le recitim în momentul în care refacem estimările, pentru că ne vom amuza. Aşa a şi fost“, spune Gabriela Udeanu, cofondatoarea conceptului Buzzle.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.10.2015

 
Cuvinte cheie:
cursuri
, platforma
, tineri
, investitie
, obtinere
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide