Trencadis, Tremend, APSISWARE şi Qualitance, cele patru companii din România prezente în topul Deloitte’s Technology Fast 500

11 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Trencadis, Tremend, APSISWARE şi Qualitance sunt cele patru firme de IT din România prezente în clasamentul Deloitte’s Technology Fast 500 pe Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) din acest an, în total regiunea Europei Centrale fiind reprezentată cu 62 de companii.

Integratorul de sisteme IT Trencadis din Baia Mare s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, având o creştere de 710%. Următorul clasat a fost Tremend din Bucureşti, locul 371, cu o creştere de 324%, urmat de APSISWARE, locul 467 după o creştere de 241% şi Qualitance, locul 493, având o creştere de 226%. Atât Trencadis cât şi Tremend au fost incluse în clasamentul din acest an Deloitte Technology Fast 50.

Aflat la 17-a ediţie, clasamentul este realizat de echipa globală Deloitte dedicată industriei IT, media şi telecom.

“Doresc să felicit companiile româneşti prezente în clasament şi aşteptăm să le vedem succesele şi în anii care vin. Prezenţa în clasamentul Fast 500 reprezintă dovada competitivităţii pe plan internaţional a companiilor româneşti. Prin intermediul acestei iniţiative, Deloitte se află în miezul celei mai dinamice industrii, însoţindu-le astfel parcursul şi incursiunea lor în viitor”, a spus Alina Mirea, partener Deloitte România.

Primul loc în top 500 a fost ocupat de compania Deliveroo din Marea Britanie, cu o creştere de 107.117%. Firma oferă consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu oferă livrare la domiciliu.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 ţări, iar creşterea medie a fost de 1.377%, în creştere faţă de 967% în 2016. Creşterea individuală a companiilor prezente în clasament a fost între 220% şi 107.117%. Cele mai multe companii prezente în clasament provin din industria software, media, hardware şi comunicare. 

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, clasament
, companii
, deloitte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide