Business Hi-Tech

Turcii de la Logo l-au numit CEO al Totalsoft pe Yusuf Önder Eren

Yusuf Önder Eren este noul CEO al Totalsoft

Yusuf Önder Eren este noul CEO al Totalsoft

02.05.2017, 13:53 407

Grupul turc Logo Software, care a cumpărat anul trecut Totalsoft, l-a numit în poziţia de CEO al producătorului local de software pe Yusuf Önder Eren, un manager cu o experienţă de peste 40 de ani. El îl înlocuieşte pe fondatorul companiei, Liviu Drăgan, care va rămâne membru în Consiliul de administraţie.

“Eren va gestiona planurile de dezvoltare la nivel internaţional ale companiei şi creşterea acesteia pe termen lung. El aduce peste 40 de ani de experienţă în managementul afacerilor, ocupând anterior funcţii executive în mai multe companii internaţionale. Acesta este membru în Consiliul de Administraţie al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum şi membru în Consiliul de Administraţie al Logo de şapte ani. Cariera şi proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea şi extinderea pe noi pieţe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcţii şi retail”, conform datelor comunicate de companie.

“Dorim să-i mulţumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care, împreună cu o echipă excepţională de profesionişti, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă şi de încredere, cu o puternică reputaţie în piaţă”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ Preşedinte al Consiliului de Administraţie, Logo, compania care deţine TotalSoft. 

Tugrul Tekbulut a adăugat: “TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creştere şi extindere la nivel global şi suntem convinşi că sub conducerea lui Yusuf Önder Eren compania va înainta cu succes în noi segmente de piaţă, continuând să ofere cele mai bune produse şi servicii clienţilor săi existenţi şi potenţiali. Totodată, obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluţiile şi produsele inovatoare ale TotalSoft, precum Charisma şi soluţiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât şi în tehnologie. Scopul nostru este să promovăm în continuare brand-ul Charisma şi să dezvoltăm soluţiile pentru industria financiară, pentru a le face cunoscute pe pieţele internaţionale”.

Logo Yazılım, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajaţi şi 800 de parteneri de afaceri, a achiziţionat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO