Business Hi-Tech

TypingDNA ia de la investitori 1,5 milioane de dolari pentru o expansiune internaţională

Raul Popa, CEO TypingDNA

Raul Popa, CEO TypingDNA

Autor: Adrian Seceleanu

01.02.2019, 00:07 538

Raul Popa, CEO: Ţinta noastră este să devenim furnizorul numărul unu de tehnologie biometrică de securitate bazată pe modul unic în care tastează o persoană.

TypingDNA, un start-up local care lucrează la dezvoltarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inteligenţei artificiale, a luat o finanţare de 1,5 mil. dolari de la fondul local GapMinder şi de la investitori in­ternaţionali din SUA, Marea Britanie şi UE pentru a se extinde pe plan internaţional.

„La runda de finanţare au participat şi Gecad Ventures,  care a finanţat anterior compania, fondul Techstars NYC, investitori de tip angel cât şi fondatori ai start-up-urilor DataDog, WayUp şi UiPath. Compania intenţionează să-şi îmbunătăţească tehnologia şi să-şi extindă prezenţa în industria financiară şi a marilor companii“, spune com­pania. „Credem că TypingDNA este una dintre com­paniile care conduc în noul val de jucători care oferă soluţii bazate în primul rând pe inteligenţa artificială“, a declarat Cosmin Ochişor, partener GapMinder.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO