Business Hi-Tech

Uber introduce noi funcţionalităţi pentru siguranţa utilizatorilor

Uber introduce noi funcţionalităţi pentru siguranţa...

Autor: Ioana Nita

13.04.2018, 00:00 391

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, compania americană care le pune la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri o alternativă la taxiurile clasice, a anunţat ieri introducerea unei serii de funcţionalităţi noi pentru siguranţa utilizatorilor, scrie portalul techcrunch.com.

Noile funcţionalităţi sunt înglobate sub secţiunea Safety Center din cadrul aplicaţiei mobile, aceasta reunind politicile Uber privind procesul de selecţie a şoferilor, parteneriatele companiei cu autorităţile şi poliţele de asigurare ale acesteia.

De asemenea, Uber a introdus şi un buton numit Emergency prin care utilizatorii sunt transferaţi direct către un operator de la 911 (serviciul pentru situaţii de urgenţă din SUA), direct din aplicaţie.

În plus, noua funcţionalitate arată în timp real locaţia maşinii, precum şi adresele, astfel încât utilizatorii să poată furniza informaţiile direct către serviciul de urgenţă. CEO-ul Uber a menţionat de asemenea, că această funcţionalitate va fi disponibilă în curând şi pentru şoferi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO