Uber introduce noi funcţionalităţi pentru siguranţa utilizatorilor

13 apr 2018 Autor: Ioana Nita

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, compania americană care le pune la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri o alternativă la taxiurile clasice, a anunţat ieri introducerea unei serii de funcţionalităţi noi pentru siguranţa utilizatorilor, scrie portalul techcrunch.com.

Noile funcţionalităţi sunt înglobate sub secţiunea Safety Center din cadrul aplicaţiei mobile, aceasta reunind politicile Uber privind procesul de selecţie a şoferilor, parteneriatele companiei cu autorităţile şi poliţele de asigurare ale acesteia.

De asemenea, Uber a introdus şi un buton numit Emergency prin care utilizatorii sunt transferaţi direct către un operator de la 911 (serviciul pentru situaţii de urgenţă din SUA), direct din aplicaţie.

În plus, noua funcţionalitate arată în timp real locaţia maşinii, precum şi adresele, astfel încât utilizatorii să poată furniza informaţiile direct către serviciul de urgenţă. CEO-ul Uber a menţionat de asemenea, că această funcţionalitate va fi disponibilă în curând şi pentru şoferi.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Uber
, funcţionalităţi
, siguranţa utilizatorilor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide