Business Hi-Tech

Uber şi-a lansat operaţiunile în Ploieşti, al zecelea oraş din România

Uber şi-a lansat operaţiunile în Ploieşti, al zecelea...

Autor: Ioana Nita

23.04.2021, 00:00 535

Compania americană Uber, care le oferă utilizatorilor de smartphone o metodă alternativă de transport prin intermediul unei aplicaţii mobile, şi-a lansat ieri operaţiunile în Ploieşti, acesta fiind al zecelea oraş din România în care serviciul său de ridesharing este disponibil.

„Depunem eforturi pentru a ne extinde şi pentru a face tehnologia noastră disponibilă pentru cât mai mulţi români. Regiunea Prahovei este una dintre zonele în care plănuiam să ajungem de ceva timp, şi ne bucurăm să anunţăm că locuitorii oraşului Ploieşti vor beneficia acum de curse convenabile şi sigure cu Uber. Ştim că oamenii sunt în continuă căutare de alternative de transport şi suntem încântaţi că le putem oferi ploieştenilor tehnologia prin care se pot conecta cu şoferii, pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO