Business Hi-Tech

UiPath a recrutat în Washington un director de marketing pentru afacerile cu statul, Lorna Joseph

UiPath a recrutat în Washington un director de marketing...

Autor: Adrian Seceleanu

25.01.2021, 14:00 514

UiPath, cel mai de succes start-up tech lansat în România, care acum are sediul central în New York şi se pregăteşte pentru listarea la bursă, a recrutat un director de marketing pentru afacerile cu statul - pe Lorna Joseph, un executiv care a ocupat în ultimele două decenii poziţii de top în SUA dar şi în Japonia în cadrul unor giganţi precum Deloitte, Citigroup, American Express sau Ogilvy. Ea a fost recrutată de la compania de consultanţă Booz Allen Hamilton, unde ocupa poziţia de director de marketing şi brand din anul 2015.

Anunţul recrutării a fost făcut de Bobby Patrick, directorul de marketing al UiPath. „Sunt super încântat să anunţ că Lorna Joseph s-a alăturat echipei UiPath în calitate de director de marketing pentru sectorul public. Lorna se alătură UiPath cu o experienţă extraordinară de a conduce eforturile de marketing la Booz Allen Hamilton şi Deloitte, ambii parteneri extraordinari ai UiPath. Dacă sunteţi implicat în sectorul public şi aveţi o pasiune pentru automatizare şi RPA, vă recomand cu tărie să o urmăriţi”, a scris Patrick pe reţeaua LinkedIn. 

UiPath, care a atras în acţionariat unele dintre cele mai titrate fonduri de investiţii din lume, a ajuns la venituri anuale de 500 mil. dolari şi ţinteşte o evaluare de 20 mld. dolari prin listarea la bursă din acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO