Un antreprenor român atacă piaţa din SUA cu „factura pe WhatsApp“

28 sep 2015 Autor: Ioana Nita

Alexandru Cîrcei, unul din­tre fondatorii agenţiei locale de e-commerce Copimaj, a lansat săp­tămâna trecută în San Fran­cis­co o soluţie de facturare direct de pe telefonul mobil pentru persoa­nele cu profesii liberale, precum pro­gramatori, designeri, terapeuţi sau instalatori sau pentru firmele care furnizează servicii sau pro­duse la domiciliul clienţilor. Solu­ţia, numită Billme, se poate inte­gra cu aplicaţii de socializare pre­cum WhatsApp, Facebook Mes­sen­ger sau cu cli­entul de e-mail de la Google - Gmail.
 
„Billme este un pro­dus uşor de folosit pentru cei care se află tot tim­pul în mişcare pen­tru că le permite să tri­mită o factură prin reţele sociale ca WhatsApp sau Facebook Messen­ger, să urmărească da­că clientul a pri­mit factura, de câte ori a deschis-o şi din ce locaţii. Astfel, pres­tatorul o să fie plă­tit mult mai uşor prin card bancar, cu o simplă scanare, sau prin Apple Pay, prin iden­tificarea ampren­tei“, a decla­rat Cîrcei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.09.2015

 
Cuvinte cheie:
factura
, piata
, sua
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide