Un grup italian vrea să producă 300.000 de case de marcat pe an la Glimboca

5 iul 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Grupul italian Custom, specializat în dezvoltarea de echipamente şi software pentru automatizarea punctelor de vânzare, va creşte de peste două ori capacitatea de producţie a fabricii de case de marcat deschisă în urmă cu 10 ani în localitatea Glimboca din judeţul Caraş-Severin, în urma unei investiţii de 0,5 mil. euro.

„Prin această extindere, Custom Production Europe SRL - cu o producţie anuală de 130.000 bucăţi / an - pune bazele pentru a mări capacitatea de producţie anuală până la peste 300.000 bucăţi / an în această fabrică“, conform repre­zentanţilor companiei.

Compania, care iniţial a avut 5 angajaţi în România şi producea 100 de mecanisme de imprimare pe zi, a crescut puternic în ultimii ani, a declarat Marius Ursulescu, directorul general al companiei din România. „Am început cu 5 persoane în anul 2006. Am trecut de la 150 de metri pătraţi în anul 2006  la 2.500 în anul 2015, pentru a ajunge la 4.000 de metri pătraţi în anul 2016“, a precizat Ursulescu. În acest context compania şi-ar putea majora personalul până la 96 de persoane până la finele anului, a adăugat Ursulescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.07.2016

 
Cuvinte cheie:
Custom
, echipamente
, software
, automatizare
, case de marcat
, case de marcat
, Glimboca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide