Business Hi-Tech

Un lot de 15 start-up-uri tech admise în acceleratorul Commons Accel se pregătesc să obţină finanţare în decembrie

Un lot de 15 start-up-uri tech admise în acceleratorul Commons Accel se pregătesc să obţină finanţare în decembrie

Matei Dumitrescu, directorul Commons Accel: Cele 15 start-up-uri admise vor intra acum într-o perioadă de pre­gătire în care vom stabili împreună care sunt obiectivele fiecăruia şi îi vom ajuta să îşi construiască planul de business pentru a obţine finanţare în luna decembrie.

Autor: Ioana Nita

04.10.2019, 18:35 546

Start-up-urile pot obţine finanţări începând de la 25.000 euro de la business angels şi fonduri de investiţii precum Gapminder, Neogen Capital sau Techangels.

Un lot de 15 start-up-uri care au idei de afaceri în domeniile IoT (Internet of Things), PropTech şi SDG (Sustainable Development Goals) au fost admise în acceleratorul Commons Accel, în care vor fi pregătite pentru a obţine finanţări începând de la 25.000 euro de la business angels şi fonduri de investiţii precum Gapminder, Neogen Capital sau Techangels.

„Cele 15 start-up-uri admise vor intra acum într-o perioadă de pre­gătire în care vom stabili împreună care sunt obiectivele fiecăruia şi îi vom ajuta să îşi construiască planul de business pentru a obţine finanţare în luna decembrie”, a declarat Matei Dumitrescu, directorul şi iniţiatorul acceleratorului, alături de Commons.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO