Business Hi-Tech

Un manager cu o experienţă de 18 ani preia conducerea diviziei de telecom a Samsung

Cristian Cojocaru

Cristian Cojocaru

Autor: Ioana Nita

02.06.2015, 00:00 225

Samsung Electronics România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefoane mobile, l-a recrutat pe Cristian Cojocaru, un manager cu o experienţă de peste 18 ani în industria de telecomunicaţii, pentru a conduce divizia telecom începând cu 1 iunie, au declarat pentru ZF mai multe surse din industria de comunicaţii.

Până la închiderea edi­ţiei, el nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţiile. Nici reprezentanţii Samsung nu au răspuns întrebărilor ZF până la finele ediţiei.

Pe durata procesului de selecţie compania a purtat discuţii cu mai mulţi manageri seniori din industria de telecom, iar în final cel ales a fost Cojocaru. Recrutarea în pozi­ţia de şef al diviziei de telecom al Samsung îl va propulsa pe român în centrul atenţiei industriei locale, într-un moment în care vân­zările de smartphone-uri păstrează un rimt de creştere de 25-30% în condiţiile în care mai puţin de o jumătate din consumatorii de servicii de telefonie mobilă din România au un telefon inteligent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO