Business Hi-Tech

Un nou fond aleargă după start-up-uri tech din regiune: Underline Ventures, fondat de Bogdan Iordache

Un nou fond aleargă după start-up-uri tech din regiune:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.07.2022, 00:02 165

Bogdan Iordache, cunoscut pe piaţa locală în principal din postura de fondator al How to Web – un eveniment dedicat startup-urilor - a lansat Underline Ventures, un fond de investiţii cu capital de risc, pentru a investi în startup-urile de tehnologie din Europa Centrală şi de Est, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Valoarea fondului de investiţii este în prezent de 10 milioane de euro, obiectivul final fiind de a ajunge la 20 mil. euro.

„(...) Credem că Underline Ventures îi poate ajuta pe antreprenorii la început să drum să înţeleagă şi să navigheze în industria de tehnologie, dar şi să îi conecteze cu lumea capitalului de risc, astfel încât să poată construi companii de tehnologie care pot scala cu adevărat dincolo de graniţe, nu doar companii de succes pe plan local“, a spus Bogdan Iordache, fondator al Underline Ventures.

Underline Ventures este susţinut de peste 20 de fondatori şi specialişti în tehnologie, echipa lucrând de peste un an la lansarea fondului de investiţii. Fondul nu a oferi detalii despre lista de investitori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO