Business Hi-Tech

Un nou jucător pe piaţa IT: TDCX, companie cu sediul în Singapore, deschide un birou la Bucureşti, al doilea din Europa, şi vrea să angajeze 100 de specialişti

Un nou jucător pe piaţa IT: TDCX, companie cu sediul...

Autor: Roxana Rosu

18.02.2021, 09:15 397

TDCX, companie cu sediul în Singapore, activă în industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la Bucureşti primul birou din Europa Centrală şi de Est şi al doilea din Europa, după lansarea operaţiunilor din Spania din urmă cu doi ani.

Compania vrea să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialişti pentru biroul din România.

”Sunt încântat de această nouă investiţie pe piaţa din România şi, bineînţeles, de noua mea provocare profesională. În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilităţii talentelor pe plan local şi a potenţialului de creştere pe care ţara noastră îl are”, a declarat Daniel Mereuţă, Country Director TDCX România.

Cu un model de business dezvoltat pe pieţele din Asia, TDCX vrea să se dezvolte puternic şi în Europa, prin atragerea unor clienţi noi, dar şi prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO