Business Hi-Tech

Unde sunt viitorii milionari: 10 afaceri antreprenoriale hi-tech româneşti care ar putea fi interesante pentru investitori

Unde sunt viitorii milionari: 10 afaceri antreprenoriale...

Autor: Adrian Seceleanu

06.12.2017, 00:08 3811

Una dintre cele mai mari marje de profit o are compania braşoveană Visual Fan (Allview), numărul trei pe piaţa locală de smartphone-uri.

ETA2U, Net Brinel, Lasting System şi AROBS - patru dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa locală de soluţii şi servicii de IT -, Allview - al treilea jucător de pe piaţa locală de smartphone-uri - şi retailerii cel.ro sau F64 se numără printre cele mai interesante afaceri antreprenoriale locale din hi-tech care ar putea fi interesante pentru investitori şi obiectul unor tranzacţii.

Corsar Online, compania care adminis­trează retailerul online IT&C cel.ro, este un su­biect de interes şi de tatonări pe zona de fu­ziuni şi achiziţii, pe fondul poziţiei pe piaţă a jucătorului. Proprietarul cel.ro a declarat de altfel cu mai mult timp în urmă că îşi do­reş­te să atragă un acţionar în companie, dar dis­cuţiile nu s-au concretizat până în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO