Business Hi-Tech

Uni Systems, care oferă soluţii integrate şi servicii IT, pune la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina posturi vacante în domeniul IT în Grecia, Bruxelles, Luxemburg, România, Italia şi Spania

Uni Systems, care oferă soluţii integrate şi servicii...

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.03.2022, 11:59 46

Uni Systems, partener strategic în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor pentru instituţiile financiare, instituţiile publice şi operatorii de telecomunicaţii din regiunea europeană, care oferă soluţii integrate şi servicii IT, anunţă că pune la dispoziţia refugiaţilor ucraineni asistenţă pentru relocare, precum şi oportunităţi de lucru la distanţă, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Punem la dispoziţie posturi vacante în domeniul tehnologiei informaţiei (IT) în Grecia, Bruxelles, Luxemburg, România, Italia şi Spania. De asemenea, refugiaţii şi cetăţenii ucraineni afectaţi de război au opţiunea de a lucra la distanţă. Compania oferă şi sprijin pentru relocare, atât timp cât este necesar.”

Posturile vacante de la Uni Systems sunt în domeniile de dezvoltare software, testare, infrastructură şi securitate, inginerie cloud şi sunt disponibile pentru orice nivel de expertiză şi vechime.

„Ucraina este un centru în creştere pentru specialiştii din domeniul IT, dar conflictul actual afectează şi această zonă. În această situaţie fără precedent, suntem alături de oamenii din Ucraina pentru a le oferi locuri de muncă, asistenţă pentru relocare, în oricare dintre locaţiile noastre sau la distanţă”, a spus Yiannis Loumakis, director general al Uni Systems.

Uni Systems, companie înfiinţată în 1964, oferă o gamă largă de produse şi servicii fiind activă în peste 30 de ţări. În prezent, compania investeşte în dezvoltarea la nivel european, având experienţă în proiecte IT complexe şi de importanţă critică în peste 26 de ţări, prin intermediul filialelor sale din Belgia, România, Luxemburg, Italia şi Spania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO