Business Hi-Tech

Unu din trei manageri de la Telekom îşi va pierde postul

Unu din trei manageri de la Telekom îşi va pierde postul

Autor: Adrian Seceleanu

24.05.2017, 00:07 3362

Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecom de pe piaţa locală, va desfiinţa aproximativ o treime din cele 600 de poziţii de manageri prevăzute în organigramă ca parte a procesului de reorganizare a grupului, conform datelor furnizate luni de reprezentanţii departamentului de resurse umane în cadrul unei consultări cu organizaţiile sindicale.

Cea mai afectată companie din grupul Telekom este cea de telefonie fixă, fostul Romtelecom, de unde vor fi desfiinţate cele mai multe poziţii de manager. „Vor fi desfiinţate 156 de funcţii de management, iar pentru 200 de funcţii dintre cele existente se va susţine evaluare“, conform datelor transmise de SNT, unul dintre sindicatele din fostul Romtelecom, după întâlnirea din data de 22 mai.

Peste alte două săptămâni grupul urmează să anunţe şi care va fi impactul reorganizării asupra personalului angajat pe funcţii de execuţie din cadrul companiilor din grupul Telekom.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO