Business Hi-Tech

UPC a lansat în premieră la ZF Digital 15 Connect Box, un nou serviciu de WiFi care va fi oferit gratuit clienţilor

UPC a lansat în premieră la ZF Digital 15 Connect Box,...

Autor: Ştefan Stan

27.10.2015, 10:24 8060

UPC a lansat astăzi la ZF Digital 15 Connect Box, un nou echipament wireless care va transmite concomitent pe două benzi şi va oferi o acoperire mult sportiă, inclusiv în zonele închise din casă. Connect Box va fi oferit gratuit de UPC către clienţii care achiziţionează produse de internet.  

”Connect Box va oferi cea mai bună experienţă de WiFi în casă. Este lansat în premieră de Liberty Global. Noutăţile pe care le aduce sunt introducerea ultimului standard de transmitere WiFi, cea mai bună experienţă posibilă”, potrivit UPC.

Acest echipament transmite concomitent în două benzi: 2,4 Ghz şi 5Ghz, lucru care va ajuta utilizatorii să scape de interferenţele cu vecinii sau cu dispozitivele wireless din proximitate. 

”Interfaţa este schimbată, este un mai bun control parental. Este o tehnolgoie proprietară Liberty Global: Airtime Fairness, este o tehnologie construită pentru a rezolva problemele cu acoperirea WiFi în colţurile casei, precum băi sau zone închise. La noi acest echipament va fi oferit GRATUIT clienţilor care achiziţionează produsele de Internet. Asigurăm o distribuţie a semnalului în zonele în care clientul are nevoie să folosească WiFi”, a declarat Bogdan Bucurei, director marketing UPC.

Connect Box va aduce viteze de până la 1 Gbps. Se optimizează benzile pe care va emite, sunt două reţele wifi în fiecare dintre casele unde va fi instalat acest element.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO