• Leu / EUR4.7619
  • Leu / GBP5.5070
  • Leu / USD4.2322
Business Hi-Tech

UPC a lansat serviciul Cloud TV pentru clienţii business

UPC a lansat serviciul Cloud TV pentru clienţii business

Tiberius Popa, directorul diviziei business din cadrul UPC

Autor: Ioana Nita

20 mar 2015 682

UPC România, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, a lansat serviciul Cloud TV pentru clienţii business, soluţia adresându-se în principal companiilor din industria hotelieră, de sănătate şi wellness. Serviciul Cloud TV le oferă companiilor posibilitatea de a le pune la dispoziţie clienţilor lor, prin intermediul unui televizor smart, conţinut TV pe platformă internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video şi date prin convergenţa IP.

„Lansarea UPC Cloud TV face parte din strategia noastră de a oferi clienţilor companii soluţii integrate de comunicaţii pentru afacerile lor. Soluţia oferită de UPC Business este construită pentru a oferi flexibilitate şi poate fi personalizată astfel pentru diversitatea de cerinţe specifice ale clienţilor“, a declarat Tiberius Popa, directorul diviziei business din cadrul UPC.

Soluţia Cloud Tv este oferită clienţilor business ai UPC pe unui abonament lunar. Printre funcţionalităţile oferite se numără opţiuni cum ar fi o grilă TV personalizată, mesaj de întâmpinare, integrarea cu sistemele de management ale clienţilor sau altor clădiri, alături de elemente precum ghidul de servicii sau aspecte de conţinut dinamic - meteo, ştiri, etc.

 

 

 

Principalele valute BNR - miercuri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7619
Diferență: -0,0063
Ieri:
Azi: 4.2322
Diferență: 0,4939
Ieri:
Azi: 5.5070
Diferență: 0,2823
Ieri:
Azi: 4.1850
Diferență: 0,2131
Ieri: