Business Hi-Tech

UPC îşi combină operaţiunile din Cehia şi Slovacia

UPC îşi combină operaţiunile din Cehia şi Slovacia
25.03.2016, 00:00 529

Compania de cablu UPC îşi va unifica operaţiunile din Cehia şi Slovacia într-o nouă companie, care va fi condusă de Martin Miller, şeful operaţiunilor din Slovacia, conform unui anunţ al operatorului.

Frans-Willem de Kloet, actualul şef al UPC în Cehia, va prelua, pe de altă parte, operaţiunile din Polonia. Noua entitate va avea un portofoliu de 1 milion de clienţi cu 1,6 milioane de abonamente, devenind astfel a doua mare entitate a UPC din regiune.

„Sunt încrezătoare că integrarea celor două companii va accelera introducerea de servicii noi şi va determina o unificare a strategiei de business. Noua structură va contribui la o utilizare mai eficientă a capitalului”, a declarat Severina Pascu, CEO pentru operaţiunile UPC din Europa Centrală şi de Est.

Românca Severina Pascu a preluat la jumătatea anului trecut conducerea regiunii pentru UPC, după ce anterior a ocupat poziţia de CEO al companiei de cablu în România şi Ungaria. Şi grupul german Deutsche Telekom a decis recent să îşi combine operaţiunile din cele două ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO