Business Hi-Tech

UPC lansează o soluţie de semnătură electronică a documentelor pentru companii

UPC lansează o soluţie de semnătură electronică a...

Autor: Ioana Nita

03.02.2014, 20:57 503

UPC România, al doilea operator de cablu TV de pe piaţa locală, pune în premieră la dispoziţia companiilor şi antreprenorilor un serviciu de semnare electronică a documentelor Business SecureSign, disponibil sub formă de abonament lunar.

„Prioritatea pentru UPC Business este de a veni în ajutorul clienţilor (…) cu soluţii de telecom care îi ajută să fie mai eficienţi, să comunice mai rapid, mai sigur, astfel încât să poată avea succes într-un mediu economic extrem de competitiv”, a declarat Tiberius Popa, directorul diviziei UPC Business. Serviciul se adresează în principal companiilor mici şi mijlocii şi include un kit pentru semnătura electronică alcătuit dintr-un certificat digital calificat, un dispozitiv criptografic care se conectează la portul USB al computerelor şi o aplicaţie software pentru semnarea electronică a documentelor.

Prin intermediul serviciului Business SecureSign, destinatarul va intra în posesia certificatului digital calificat fără a face drumuri la notar, bancă sau altă instituţie. Curierul soseşte la adresa precizată în vederea verificării identităţii persoanei şi livrării kit-ului, iar preţul unui abonament lunar este de 4 euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO