Business Hi-Tech

UPC România: Ne propunem să continuăm în acelaşi ritm expansiunea reţelei fixe

UPC România: Ne propunem să continuăm în acelaşi...

Autor: Adrian Seceleanu

15.03.2017, 00:07 1305

UPC România, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV şi al treilea jucător de pe piaţa de internet fix, îşi propune să păstreze ritmul de extindere a reţelei fixe la câte 250.000-300.000 de gospodării pe an, ca parte a strategiei grupului ame­rican Liberty Global de expansiune la nivelul Europei Centrale şi de Est.

„Există o oarecare dificultate de a menţine acest ritm, dar din punctul de ve­dere al resurselor putem păstra rit­mul de a creşte numărul de gospo­dării acoperite într-un ritm de 250.000-300.000 pe an. Ţintim în continuare să ajun­gem la o reţea fixă care să acopere o jumătate dintre gos­po­dăriile din România“, a decla­rat Robert Rede­lea­nu, CEO al UPC România şi Un­garia. În prezent UPC acoperă circa 30% dintre cele 7,4 milioane de case din România, 800.000 de gospodării fiind acoperite începând cu anul 2013.

„Ambiţia noastră este să ajun­gem în toată regiunea la o rată mi­ni­mă de aco­perire a gospodăriilor de 40%. Strategia pentru re­giune este foar­te clară, de extindere. Că vom ajun­­ge la o rată de acoperire a gospo­dă­riilor de 50% sau 60% în următorii 3-5 ani este greu de spus“, a spus Severina Pascu, CEO al ope­ra­ţiu­nilor UPC din Euro­pa Cen­trală şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO