Business Hi-Tech

Upgrade 100 lansează platforma ”The Virtual Festival”, cu peste 600 de prezentări şi workshopuri

Upgrade 100 lansează platforma ”The Virtual...

Autor: Razvan Tupa, Mediafax

01.08.2019, 15:40 154

Upgrade 100, festivalul regional dedicat transformării digitale şi comunicării online, fondat la Bucureşti în anul 2012, sub numele iniţial iCEE.fest, a lansat joi platforma ”The Virtual Festival”, cu peste 600 de prezentări şi workshopuri, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Accesul în Upgrade 100 – Virtual Festival este gratuit, doar pe bază de username şi parolă, cu excepţia prezentărilor dedicate membrilor premium.

Disponibilă în varianta desktop şi ca aplicaţie mobilă iOS şi Android, Upgrade 100/ Virtual Festival conţine peste 600 de prezentări, totalizând circa 400 de ore de workshopuri şi conţinut atent selecţionat din ultimele 4 ediţii ale festivalului dar şi de la alte evenimente private organizate de companie.

Aplicaţia mobilă cuprinde, în plus, agenda festivalului fizic, cu fiecare prezentare alocată pe scene şi pe ore, pentru a le da şansa celor care au fost (sau nu) la eveniment să vizioneze şi prezentările pe care nu le-au văzut live.

Tot în aplicaţia mobilă sunt disponibile instrumente de networking şi business match-making între membrii comunităţii.

Domeniile acoperite de prezentările din UPGRADE 100 – Virtual Festival sunt diverse, de la marketing online cu specialişti de la marile companii globale, până la subiecte care acoperă creativitate, e-commerce, realitate virtuală, video gaming, e-health, smart homes, fintech, blockchain, online PR, impactul tehnologiei în democraţie, startups şi digital disruption, în general - cu aplicabilitate în mai multe industrii.

„Cine spune că un festival dedicat transformării digitale trebuie să se desfăşoare doar într-un spaţiu limitat fizic şi doar pentru două zile? Tehnologia ne permite, azi, să avem un festival global, continuu, şi să formăm fără a ţine cont de graniţe o comunitate de «doers and changers» din toate domeniile transformării digitale. Cam acesta ar fi planul, pe termen mediu şi lung: digitalizarea cât mai completă a experienţei de festival şi posibilitatea, pentru participanţi, de a accesa oriunde, oricând, şi de pe orice device, atât conţinutul amplu pe care nu au cum să îl consume în timpul festivalului «fizic», cât şi baza de date care cuprinde alţi membri ai comunităţii, cu toate oportunităţile aferente. De aceea am decis să numim proiectul un festival virtual – pentru că, în esenţă, asta este”, explică Dragos Stanca, fondator Upgrade 100.

Accesul premium în The Virtual Festival se face pe baza biletului la ediţiile Upgrade 100 de anul acesta şi pentru posesorii de bilete pentru ediţia de anul viitor. Pentru cei care doresc doar acces virtual la festival, există pe site-ul UPGRADE100.com un bilet special – disponibil în acelaşi sistem ca şi biletul la festivalul propriu-zis. Varianta gratuită presupune doar crearea unui cont (75% din conţinut este disponibil în acest sistem).

O dată cu această lansare, platforma Upgrade 100 cuprinde acum festivalul, care se desfăşoară anual la Bucureşti, emisiunea radio si podcastul de tehnologie şi cultură digitală cu acelaşi nume, site-ul de ştiri şi informaţii aferent precum şi, de joi, noua aplicaţie web and mobile Upgrade 100.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO