Business Hi-Tech

Următorul iPhone ar putea fi rezistent la apă

Următorul iPhone ar putea fi rezistent la apă

Autor: Ioana Nita

16.08.2016, 00:00 440

Următoarea generaţie de smartphone-uri Apple – iPhone 7 şi iPhone 7 Plus/Pro – ar putea fi rezistentă la apă, dat fiind că gigantul american a patentat recent o tehnologie care ar permite realizarea de poze sub apă, potrivit portalului Quartz.

În condiţiile în care Apple ar lucra în prezent, conform informaţiilor din piaţă, la dezvoltarea unei tehnologii care să permită funcţionarea corespunzătoare a camerei foto instalate pe iPhone-uri sub apă, compania trebuie să se asigure că smartphone-urile sunt ele însele rezistente la apă. În prezent, telefoanele mobile sau tabletele Apple nu sunt rezistente la apă, însă pe piaţă există o serie de carcase dedicate pentru a rezolva această „problemă a iPhone-urilor”. 

Lansarea noii generaţii de smartphone-uri Apple - iPhone 7 şi iPhone 7 Plus- va avea loc în cadrul unei conferinţe de presă de la începutul lunii viitoare, pe 7 septembrie.

Potrivit informaţiilor din piaţă, noile iPhone-uri vor avea cel mai probabil un procesor mai puternic, carcase mai subţiri, o rezoluţie mai mare a ecranului (1080 pixeli pentru iPhone 7 şi 2K în cazul iPhone 7 Plus/Pro), cameră foto de 12 MP şi posibilitatea de a mări capacitatea de stocare cu 32 GB, 128 GB şi 256 GB. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO