Business Hi-Tech

Urmează conferinţa ZF High Tech Innovation Summit ’19. Marius Coman, Vodafone: Soluţiile Internet of Things joacă un rol determinant în automatizare

„Dacă până acum 9-10 ani companiile vorbeau de conectarea cât mai multor oameni la tehnologie şi la mobilitate (Connecting people), astăzi vorbim de conectarea cât mai multor obiecte, lucruri, maşini la internet.”

Urmează conferinţa ZF High Tech Innovation Summit...
27.10.2019, 11:05 133

Soluţiile de tip Internet of Things (IoT) se vor afla în centrul discuţiilor din cadrul conferinţei ZF High Tech Innovation Summit ’19, a cărei primă ediţie va avea loc luni, 28 octombrie, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, iar Marius Coman, IoT country sales manager în cadrul Vodafone Ro­mânia, va prezenta cele mai recente ten­dinţe de pe piaţa din România, dar şi detalii despre portofoliul companiei şi proiecte realizate cu clienţi de pe piaţa locală.

„Dacă până acum 9-10 ani companiile vorbeau de conectarea cât mai multor oameni la tehnologie şi la mobilitate (Connecting people), astăzi vorbim de conectarea cât mai multor obiecte, lucruri, maşini la internet. Vorbim despre obiecte fixe sau mobile care să analizeze informaţii, să comunice unele cu altele, să transmită aceste informaţii către punctele centrale (servere) şi să acţioneze pe baza comenzilor pe care le primesc de la distanţă. Toate acestea se întâmplă autonom şi în timp real”, a explicat Marius Coman într-o discuţie cu ZF despre temele pe care urmează să le abordeze în cadrul conferinţei. „Având în vedere numărul mare de lucruri care se conectează an de an, este evident că această industrie - Internet of Things-joacă un rol determinant în automatizare, creează un diferenţiator în experienţă cu clientul, dar mai ales devine un avantaj competitiv pentru toate companiile care adoptă soluţii IoT. IoT nu este numai despre automatizarea proceselor. Companiile care adoptă soluţii IoT vor să îşi transforme afacerea. 76% din companiile consideră că proiectele IoT sunt critice pentru activitatea lor, 89% din companii au crescut anul trecut investiţiile în soluţiile IoT, iar 63% din companii au văzut deja beneficiile în urma imple­mentării unor astfel de soluţii”.

ZF HI-TECH Innovation Summit oferă un mix între dezbateri, prezentări & demonstraţii de soluţii care să le ofere participanţilor ocazia să afle cum se pot folosi de tehnologie, şi cum au făcut-o deja alte companii, pentru a-şi atinge obiectivele de business.

Detalii despre agendă, teme de discuţie şi speakeri, precum şi formularul de înregistrare (gratuită, în limita locurilor disponibile), sunt disponibile aici.

Agenda evenimentului:

9:25 - 9:30 - Welcome speech, Ziarul Financiar

09:30 - 10:10 - Keynote speech: Global Trends in Technology - A 2019 KPMG Study
Invitat: Victor Iancu, Director Management Consulting / Customer Advisory Lead, KPMG România


10:10 - 10:40 - In focus: Soluţiile Internet of Things - Connecting the Dots
Invitat: Marius Coman, IoT Country Sales Manager, Vodafone România

10:40 - 12.00 - Panel - Software, cloud, IoT, 5G: care sunt inovaţiile care schimbă faţa economiei?
Invitaţi:
Oana Terteleac, TCM Manager Microsoft România
Marius Coman, IoT Country Sales Manager Vodafone România
Victor Iancu, Director Management Consulting, Customer Advisory Lead, KPMG
Adrian Voicu, head of IT Production in Raiffeisen Bank
Adrian Zărnescu, CTO Syswin Solutions

12:00 - 12:30 - In focus - Soluţiile în cloud
Invitat: Marius Dănescu, Business Development Manager, Bunnyshell

12:30 - 13:00 Showcase: Automatizarea în business
Invitat: Ana Gavrilă, Business Unit Manager HTSS
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO