Business Hi-Tech

Ursăţeanu, CEO al integratorului de IT Romsoft: Pe 19 iulie ne aflăm soarta

Ursăţeanu, CEO al integratorului de IT Romsoft: Pe 19...

Autor: Adrian Seceleanu

08.07.2016, 00:07 8497

Compania Romsoft din Râmnicu Vâlcea, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, care în anul 2012 atinsese un vârf al afacerilor de peste 15 mil. euro pe an, care se luptă în prezent să îşi continue activitatea după ce a intrat în insolvenţă în 2013, va afla peste două săptămâni dacă instanţa aprobă sau nu planul de reorganizare.

„Pe 19 iulie judecătorul trebuie să confirme sau să infirme planul de reorganizare. E greu de spus ce se va întâmpla. Sunt cu sufletul la gură“, a declarat pentru ZF Claudia Ursăţeanu, CEO şi proprietar al firmei.

Romsoft a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 7,2 mil. lei, în scădere cu 42% faţă de anul precedent şi o pierdere netă de 6,6 mil. lei. În prezent, compania are datorii totale de 42,5 mil. lei, dar are de recuperat, pe de altă parte, şi o sumă de peste 17 mil. lei de la diferite companii.

Ursăţeanu afirmă că s-a luptat să ţină în viaţă compania şi că a refuzat să transfere businessul şi oamenii către o altă companie. „Eu am avut o determinare foarte mare să încerc să reorganizez compania.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO