Business Hi-Tech

Valentin Ştefan, Vodafone: Utilizarea internetului de pe smartphone a crescut foarte mult, în timp ce pe PC este în uşoară scădere

Valentin Ştefan, Vodafone: Utilizarea internetului de pe...

Autor: Sebastian Tănase

21.04.2015, 11:37 397

Interesul românilor pentru smartphone-uri este foarte ridicat, iar companiile pot exploata acest trend în favoarea lor, a spus Valentin Ştefan, business development manager la Vodafone România, la ZF Mobilio.

“Interesul din partea clienţilor este foarte ridicat pentru smartphone-uri. Utilizarea internetului de pe smartphone a crescut foarte mult, în timp ce utilizarea pe PC este în uşoară scădere”, a afirmat Valentin Ştefan.

Întrebat în ce măsură companiile sunt interesate de smartphone-uri şi date mobile pentru angajaţii lor, managerul Vodafone România a spus că “peisajul este destul de eterogen şi există o oportunitate mai ales la nivelul dezvoltatorilor de aplicaţii pentru că, evident, companiile nu o să plătească o cantitate nelimitată de date pentru ca angajaţii sa stea pe internet, însă pe masură ce mai multe aplicaţii se mobilizează, oportunitatea de a penetra cu smartphone-uri în companii va creşte.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO