Business Hi-Tech

Valeriu Nistor, Vodafone: Distribuţia şi serviciile bancare adoptă cel rapid soluţiile combinate IT&C

Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Autor: Cristina Bellu

16.05.2016, 12:17 335

Există câteva industrii care adoptă mai devreme trendul digitalizării. Sunt multe soluţii pe piaţă, dar când începem să ne uităm la soluţiile particulare lucrurile se schimbă. Industria de distribuţie şi industria serviciilor financiare se numără printre industriile care adoptă mai rapid soluţiile combinate între IT şi industria de comunicaţii, a declarat la ZF Mobilio'16, Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Compania Vodafone a fost implicată în soluţii complete combinate între soluţiile IT şi soluţiile de comunicare. Vodafone şi-a propus să integreze serviciile de IT şi serviciile de comunicare într-o singură platformă. Vrem să creştem acestă zonă, pentru că în foarte scurt vom vorbi de o singură industrie.

Alte declaraţii: 

Soluţiile cele mai utilizate pe termen scurt din punctul nostru de vedere sunt supravegherea video, managementul flotei şi digital media signage.

Concentrarea de servicii mobile într-un singur terminal va accelera adopţia de internet pe smartphone. Deja, la nivel global se remarcă o reducere a tendinţei de achiziţie de tablete pentru că smartphone-ul capătă din ce în ce mai multă putere.

Cifrele variază semnificativ de la o industrie la alta. Confirmăm că sunt creşteri semnificative mai mari de 10% în fiecare an, trend care se va menţine în în următorii trei, patru ani.

Traficul de date creşte cu o viteză incredibilă, de peste 100% anual. Această creştere este determinată şi de utilizarea elementelor video pe terminalele smartphone, lucru care generează o creştere a gradului de sofisticare a utilizatorilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO