Vânzările cel.ro de Black Friday s-au ridicat la 28 milioane lei

29 nov 2017 Autor: Ioana Nita

Retailerul online cel.ro, specializat în comercializarea de produse electro-IT, a raportat vânzări în valoare de 28 mil. lei pentru perioada 18-20 noiembrie, când a or­ganizat campania de reduceri Black Friday. În total s-au înregistrat 55.000 co­menzi pe cel.ro, cu 35% mai mult faţă de anul precedent. Asfel, valoarea medie a co­şului de cumpărături s-a situat la 850 de lei, iar valoarea medie a comenzilor a fost cu 27% mai mare pe desktop faţă de mobile.

„2017 este anul când dispozitivele mobile întrec desktopul ca număr de accesări. 52% dintre vizitatori au preferat varianta de mobile (faţă de 47% în 2016), iar 44% s-au orientat către desktop (faţă de 48% în 2016). Cel mai mare trafic a fost generat, aşa cum era de aşteptat, de Bucureşti – cu un procent de 42%.  În ceea ce priveşte tranzacţiile efectuate, cele mai multe au fost înregistrate tot la nivelul oraşului Bucureşti – 45%.”

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.11.2017

 
Cuvinte cheie:
black friday
, vanzari
, ridicare
, valoare
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide