Business Hi-Tech

Vasile Tamaş, Beez, startup care încurajează economisirea la cumpărăturile online: Odată cu pandemia, pentru prima dată, m-am simţit egal cu companiile mari, pentru că toată lumea era la fel de neputincioasă în faţa a ceea ce se întâmpla

Vasile Tamaş, cofondator Beez

Vasile Tamaş, cofondator Beez

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.09.2020, 18:12 276

Startup-urile din tehnologie au înfruntat pandemia cu aceleaşi temeri de neprevăzut precum marile companii, ceea ce le-a diferenţiat fiind însă accesul la resurse, experienţa din spate sau capacitatea de a se redresa.

„Pentru prima dată, m-am simţit egal cu companiile mari, pentru că toată lumea era la fel de neputincioasă în faţa a ceea ce se întâmpla”, a spus Vasile Tamaş, cofondator Beez, un startup local care a dezvoltat o aplicaţie mobilă ce ajută utilizatorii să economisească bani atunci când fac cumpărături online.

El a fost speaker în cadrul conferinţei Dreaming bigger with the right partners, organizată de ROCA X, platformă care investeşte în companiile din domeniul tehnologiei.

„Cred că acum toată lumea şi-a dat seama că tehnologia ne afectează pe toţi şi are un impact asupra tuturor afacerilor, indiferent că te ocupi de cultivarea castraveţilor sau ai o firmă de tehnologie”, a mai spus Vasile Tamaş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO