Business Hi-Tech

Vector Watch, în discuţii pentru o nouă finanţare. Ceasurile, lansate pe piaţa din România prin Orange

Durata de viaţă de 30 de zile a bateriei este unul dintre principalele atuuri ale ceasurilor inteligente realizate de compania lui Andrei Pitiş (dreapta), a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange (stânga).

Durata de viaţă de 30 de zile a bateriei este unul dintre principalele atuuri ale ceasurilor inteligente realizate de compania lui Andrei Pitiş (dreapta), a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange (stânga).

Autor: Adrian Seceleanu

16.10.2015, 00:08 1388

Compania cu origini româneşti Vector Watch, care a fost fondată de antrepre­no­rul Andrei Pitiş şi care l-a atras în acţio­na­riat în 2014 şi pe Radu Georgescu - cel care a creat fondul de investiţii Gecad, se află cel mai probabil în discuţii cu investitori pentru o nouă rundă de finanţare pentru fonduri care să îi per­mită companiei să promoveze colecţia sa de ceasuri in­te­ligente pe piaţa cheie din SUA, dar şi să lanseze no­ile modele, mai complexe, la care compania deja lucrează.

„Nu pot nici să con­firm, nici să neg această informaţie privind rea­lizarea unei noi runde de finanţare, însă ne ba­zăm foarte mult pe ac­ţio­narul nostru princi­pal care este Radu Geor­ges­cu prin vehiculul lui de investiţii Gecad. El este în acest proiect din luna martie a anului trecut şi ne-a sprijinit tot timpul cu toate forţele“, a declarat Andrei Pitiş în cadrul evenimentului de lansare al ceasurilor Vector pe piaţa din România, a doua piaţă globală unde ceasurile intră la vânzare după Marea Britanie. El nu a dorit să facă alte comentarii în legătură cu subiectul finan­ţării nici ulterior. Până acum, compania a raportat oficial o singură finanţare - cea de 0,5 mil. euro primită de la Radu Georgescu în anul 2014. Fondatorul Gecad nu a participat la lansarea din Bucureşti pentru că se afla în Statele Unite „în legătură cu Vector Watch“, a spus Pitiş. SUA este următoarea piaţă pe care Vector va intra şi probabil şi cea mai importantă din punctul de vedere al potenţialului de vânzări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO