Vegis.ro: Vânzările din perioada sărbatorilor de Paşti au crescut cu 50% în 2018

6 apr 2018 Autor: Ioana Nita

Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de suplimente alimentare şi produse naturiste, bio şi vegane de pe piaţa locală, a înregistrat în ultimele două sâptămâni înainte de Paşti vânzări mai mari cu 50% faţă de acelaşi interval din 2016, printre cele mai comandate produse fiind condimentele, înlocuitorii de zahăr, dar şi produsele de curăţenie. 

Per total, vânzările din perioada de dinainte de Paşti generează circa 15% din vânzările pe întreg anul. „2018 a debutat foarte bine pentru Vegis.ro, am înregistrat creşteri de peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru retailul online, în luna dinaintea Paştelui se văd iniţial creşteri ale vânzărilor. Pe ultima sută de metri însă vânzările scad, pentru că cei care nu au comandat din timp preferă să cumpere offline. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.04.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, vanzari
, paste
, perioada
, sarbatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide