Business Hi-Tech

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut în primele trei luni cu 1%, la 177 mil. euro

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: După ce primim undă verde pe achiziţia UPC, vom investi mai mult

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: După ce primim undă verde pe achiziţia UPC, vom investi mai mult

Autor: Adrian Seceleanu

16.05.2018, 00:07 494

♦ Numărul de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă a crescut cu 2% faţă de anul anterior, la 8,9 milioane de utilizatori.

Veniturile din servicii ale Vodafone, al doilea jucă­tor de pe piaţa locală de tele­fonie mobilă, au crescut cu aproape 1% în primele trei luni din acest an - ultimul trimestru din anul fiscal al subsidiarei grupului britanic de comunicaţii, pe fondul creşterii numărului de clienţi şi a consumului de date mobile. La nivelul întregului an fiscal veniturile din servicii ale companiei au crescut cu aproape 3%. „Veniturile din servicii raportate pentru întreg anul fiscal 2017-2018 au ajuns la 723,6 mi­l. euro, în creştere cu 2,5%, în termeni organici, faţă de anul precedent”, potrivit datelor companiei. Grupul britanic nu publică date privind veni­turile totale, care includ şi încasă­rile din vânzarea de telefoa­ne, tablete, cartele, acce­sorii şi alte echipamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO