Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut în primele trei luni cu 1%, la 177 mil. euro

16 mai 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: După ce primim undă verde pe achiziţia UPC, vom investi mai mult

♦ Numărul de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă a crescut cu 2% faţă de anul anterior, la 8,9 milioane de utilizatori.

Veniturile din servicii ale Vodafone, al doilea jucă­tor de pe piaţa locală de tele­fonie mobilă, au crescut cu aproape 1% în primele trei luni din acest an - ultimul trimestru din anul fiscal al subsidiarei grupului britanic de comunicaţii, pe fondul creşterii numărului de clienţi şi a consumului de date mobile. La nivelul întregului an fiscal veniturile din servicii ale companiei au crescut cu aproape 3%. „Veniturile din servicii raportate pentru întreg anul fiscal 2017-2018 au ajuns la 723,6 mi­l. euro, în creştere cu 2,5%, în termeni organici, faţă de anul precedent”, potrivit datelor companiei. Grupul britanic nu publică date privind veni­turile totale, care includ şi încasă­rile din vânzarea de telefoa­ne, tablete, cartele, acce­sorii şi alte echipamente.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Vodafone Romania
, venituri
, servicii
, telecom
, upc
, telefonie mobila
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide