Business Hi-Tech

Veniturile Telekom au ajuns la 255 mil. € în T2, plus 2%

Foto: AFP

Foto: AFP

Autor: Ioana Nita

07.08.2015, 00:07 856

În al doilea trimestru al acestui an, grupul Telekom România, format fostele companii Romtelecom şi Cos­mote, a înregistrat venituri cumulate mai mari cu circa 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, acestea situându-se la 255 milioane de euro, potrivit raportului grupului elen OTE.

Operaţiunile fixe au continuat să genereze cele mai multe venituri pentru grupul Te­lekom - 151 mil. euro, însă veniturile realizate din opera­ţiu­nile mobile au înregistrat cea mai mare creş­tere - 3%, comparativ cu acelaşi interval din 2014. Astfel, veniturile Tele­kom Romania Mobile Com­mu­ni­ca­tions au ajuns la 105 mil.euro în perioada aprilie-iunie 2015. Cele mai mari creşteri s-au înregistrat pentru serviciile mobile şi de televiziune. 

La finalul lunii iunie, grupul avea în total 10,5 mil. cli­enţi, din care 5,9 mil. pentru serviciile mobile. Telekom a reuşit de asemenea să câştige mai mulţi clienţi pentru serviciile integrate fix-mobil, numărul acestora ajungând la peste 124.000.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO