Business Hi-Tech

Veniturile UPC au crescut cu 10%, la 159 mil. lei în trimestrul 3

Robert Redeleanu spune că investiţiile sunt cele care au stimulat creşterea bazei de cllienţi a companiei

Robert Redeleanu spune că investiţiile sunt cele care au stimulat creşterea bazei de cllienţi a companiei

Autor: Adrian Seceleanu

09.11.2015, 00:06 194
UPC, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu, a înregistrat creşteri în linie pe toate segmentele de business în al treilea trimestru din acest an, iar numărul total de abonamente a depăşit pentru prima oară nivelul de 2 mil, conform rezul­ta­te­lor publicate de grupul american Liberty Global, proprietarul operatorului.
 
Compania a raportat venituri de 159 mil. lei, în creştere cu 9,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, pe fondul creşterii numărului de clienţi. „Veniturile nete ale UPC România au crescut şi ele în al treilea trimestru, excluzând fluctuaţiile de curs valutar, care afectează negativ veniturile în dolari. În lei, creşterea anuală a veniturilor UPC a fost de aproape 10%: peste 159 de milioane de lei în al treilea trimestru din 2015 faţă de 145 mil. lei în al treilea trimestru din 2014“, au precizat reprezentanţii opera­torului.
 
UPC are cea mai mare parte a tarifelor exprimate în lei. În dolari, veniturile UPC România au coborât în al treilea trimestru cu 8%, de la 43,5 mil. dolari la 40 de mil. dolari. În dolari veniturile UPC România au scăzut cu 10% în primele nouă luni, la 117,7 mil. dolari, în urma întăririi puternice a monedei americane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO