Verizon Communications va semna în curând acordul de 130 de miliarde de dolari cu Vodafone

3 sep 2013 Autor: Anca Dumitrescu

AFP/Mediafax Foto

Verizon Communications va anunţa zilele acestea un acord de preluare a participaţiei de 45% deţinută de Vodafone Group la compania mixtă Verizon Wireless, pentru 130 de miliarde de dolari, potrivit unor surse apropiate situaţiei, transmite Bloomberg.

Preţul de 130 de miliarde de dolari va fi plătit în numerar şi acţiuni Verizon Communications, se arată într-un comunicat al Vodafone care descrie negocierile ca fiind avansate. Board-ul Verizon urma să voteze ieri termenii acordului, a spus o persoană apropiată situaţiei.

Conducerea Vodafone a semnat deja acordul, a spus o altă sursă. Pentru Verizon, preluarea integrală a Verizon Wireless va însemna capacitatea de îmbunătăţire a reţelei şi de protejare faţă de concurenţa companiei Sprint. 

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013

 
Cuvinte cheie:
Verizon Communications
, Vodafone
, preluare
, acord
, wireless

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide